perjantai 12. kesäkuuta 2015

Remontin edistymistä ja vanhoja taulujaOli pakko napata tuossa yksi päivä muutama kuva lainakodin (toisin sanoen evakkolan) pihapiiristä. Aamyöllä tuoksuu voimakkaasti syreenit ja näin päivässaikaan ne on kyllä ihan upeat katsellakin. 


Tässä pihapiirissä asuisi meikäläinen ihan mielellään ihan noin muutenkin vaan :D.

Mänty
 Evakkola on aivan mielettömän kiva koti ja kauniisti oikeiden asukkaiden sisustama. En kumminkaan voi heidän kotiaan tänne sen enempää kuvailla, joten käytin suuria ikkunoita uusien aarteideni kuvailuun. Kesän alussa on ehkä paras aika tehdä edullisia löytöjä - varsinkin nettikirppiksiltä. 

Korpikarhunsammal

Lehmus
 Nämä kolme saksalaista opetustaulua löysin huuto.netistä ja yhtä kun läksin ostamaan niin vahingossa matkaan tarttui sitten pari muutakin. Lehmuksen ajattelin kaupitella äitimuorilleni - hän kun kovasti näistä musta pohjaisista tauluista tykkää. Vaikka muistelisin, ettei näistä yksikään kumminkaan Ebba Masalinia ole - mutta siitä huolimatta erittäin kivat ja kauniit työt. 


Keittiöön ajattelin mallailla puolestaan tätä makuuni täydellisesti sopivaa lehmää. Astetta brutaalimpi opetustaulu, mutta senkin vuoksi upea! Keittiöön olen myös suunnitellut laittavani jo omistamiani ötökkätauluja. Onpahan jotain mitä vaihdella ettei ehdi tylsistymään. 


P.S. nämä kolme mustapohjaista taulua saan näppärästi säilöttyä kun ne voi kierää näppärästi rullalle, ja näissä on vanha lukitussysteemi ja koukut, joilla saa kaappiin roikkumaan. Myyjän mukaan nämä on joltain 60-luvulta Saksasta? Who knows? Eniveis, mielestäni mahtava löytö kaiken kaikkiaan.Ja jotta takaisin asiaankin pääsisi palaamaan...niin kävinpä vilkaisemassa asunnonkin kuntoa taas vaihteeksi. Olohuoneeseen olivat remppaheput käyneet kajoamassa! Argh! Asunnon katselmuksessa miekkoset kehoitti siirtämään kamojani olkkarin puolelle, ja nyt ilmeisesti olkkari on kohtaamassa myös osansa remontista.Seinässä, kylpyhuoneen kulmauksessa oli tummaksi mustunut kosteusläikkä - ja onneksi vaikkakin myös harmikseni -  remontti venyy kosteuden vuoksi vähän. Suunnitelmissa oli maalailla olohuone itse omakustanteisesti remontin jälkeen, mutta kävi ilmi, että taloyhtiön piikkiin menee olohuoneen maalaaminen rempan yhteydessä. Ei ollenkaan huonompi juttu sanon minä. Ainoa vaan, että siinähän herrat siirtelevät täyteen ahdatun olkkarin kamoja :D. 


 Jotain äärimmäisen positiivistakin tuli vastaan. Nimittäin aivan tuliterä pytty! Kylppärikin on saanut jo kaakelia pintaansa. Omistajat olivat funtsineet jotain erioisempaa, mutta yhteydenpito remonttimestarin ja omistajan tyttären välillä kuseksi tyttären toimesta sen verran hyvin---että mitään erikoista ei tapahtunut. 

Mielestäni ihan toimiva ja kivan blänkki kylppäri tulee kyllä näinkin. Saa tempaistua sisustuksen mukaisesti sitten mieleisensä kylppäritilan kun mitään järeää suuntaa ei ole suoraan olemassa. Uusi suihkuverho kummittelee jo paketissaan.


Katto odottelee vielä madallutustaan, mutta muuten alkaa seinät olla seiniä, lattia lattia ja kattokin kohta katto.


Kesälomaa,remonttisiivousta ja kotiin pääsyä odotellessa mennään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti