lauantai 11. heinäkuuta 2015

Koiruuksien täyttämä juhannus

Vanha herra Bacco
Näinhän se on, että juhannus oli, meni ja tuli jo hyvä tovi sitten. Itseltäni meni vain kokonaan tämä juhla ohi (niinkuin aina). Kalenterijuhlat ja -juoppoudet jäävät itseltäni aikalailla usein (aina) välistä, eikä tämäkään teemajuhla ollut mitenkään poikkeus. Sen sijaan lähes koko sisarparvi kerääntyi vanhempieni tilalle maaseudun rauhaan. 


Maalle lomailemaan juhannukseksi pääsivät myös citykissani, mutta pääpaino eläinystävien puolesta oli koirien täyteinen. Maremmano-Abruzzese rodun edustajista toinen, vanha herra Bacco taitanee viettää viimeisiä kesiä kanssamme, joten näillä kuvilla on erittäin iso virka muistoissani. Bacco, sekä muut tilan koirat ovat 24/7 työvuoroissa olevia vartijakoiria, jotka elävät tilan lampaiden kanssa näitä susilta (sekä muilta villipedoilta) suojellen. Herralla alkaa olla ikää jo työkoiralle huima määrä (8vuotta), ja sen jo näkeekin herran kankeista koivista ja mieltymyksistä odottaa rapsuttelijoiden tulevan luokseen ennemmin kuin itse liikkuisi. 


Mutta se suodaan herralle ehdottomasti. Onhanhan herra kaunis näky iltapäiväauringon alla nautiskelemassa lämmöstä, jota emme juurikaan ole tänä kesänä saaneet vielä nauttia. Valkoinen aurinkokylpijämme Bacco. 


Ja mitä juhannus olisikaan ilman juniorista teiniksi kasvavaa Karelinia, joka on kasvanut sitten huomattavasti sitten viime näkemän. Ilmekin jo kertoo pikkuriiviön salaavan jotain...


Kamera havaittu!


Jälkeenpäin selvisi, että kolmen katajan keskelle oli muodostunut riiviön aarrejemma. Karelin kuulemma kerää milloin mitäkin "aarreluolaansa". Välillä puiden keskeltä löytyy kadonnutta kenkää, köyttä, saunahalkoja, ämpäreitä --- aivan kaikkea. Tällä kertaa löytyi narua, roskia, kastelukannu, kivennäissäkki sun muuta hämärää :D.


Aarteenmetsästäjä itse. Veljen ja hänen tyttöystävänsä kanssa tuli juhannuksen tienoilla opeteltua uusi pelikin. Monopolya en koskaan aikaisemmin ole pelannut ja tulihan sitä innostuttua pelistä. Onko ihmekään kun löysin sisäisen bisnesnaisenikin - melkeen miettii, että pitäisikö sokerileipurin hommat vaihtaa kiinteistöjen välittäjäksi Kaisan ja muiden tilalle :D.

Toivottavasti kaikilla oli mieluista ja mukava juhannus! Minulla itselläni ainakin oli mukava ja rento pitkä vapaa töistä. Ja kohta on niin, että voin yhdellä kädellä laskea jäljellä olevat työpäivät ennen lomaa! (Loma tosin menee asuntokaaoksessa ja kotia etsien --- pitäkää peukkuja!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti