keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Kevään ja kesän kakkuilut


Aika tuntuu juoksevan ohi tekemisen ja meinaamisen. Herran jestas me eletään jo heinäkuuta ja aika tuntuu vain virranneen ohi ilman että olen mukana pysynyt. Noh, lomalla sitten lepäillään ja rentoudutaan. Olen meidän firman viimeinen lomalle lähtijä, joten tässä painellaan pitkää päivää vielä tämä kuukausi ennen kuin meikäläinenkin lomalle pääsee.

Jotain kumminkin on ehtinyt tapahtua tässä kevään ja kesän aikana. Muutamia muistijälkien arvoisia kakkuja on tullut tehtailtua työpäivien jälkeen ja lomassakin väsän :).

P.s. pahoittelut kuvia - ovat puhelimella nopsaan napattuja ennen kakkujen pakkaamista ja eteenpäin lähettämistä.


Pitkään aikaan en ole YO-juhlissa ollutkaan, mutta nyt kutsu napsahti postilaatikkoon ja samalla juhlijan kanssa suunniteltiin juhlien kakui. Lohi- ja kinkkukakkua pääsin pitkästä aikaa toteuttamaan. Kerrankin symmetrisyyden sai näiden suolaisten kanssa unohtaa ja ottaa hullu luovuus käyttöön.Kinkkuja.Makeista kakuista sain toiveen tehdä YO-lippiksiä, joihin sankaritar halusi jotain siroa, pientä ja kaunista koristetta. Äitimuorin orvokit pääsivät käyttöön voileipäkakuissa ja näissä makeissa. Mielestäni toimi oikein kivasti kakkujen yhdistävänä tekijänä. Sokerihelmiketjut tietenkin kuului asiaan kun piti tuota uutta muottia kokeilla. 


Kaverini kaverille keväällä jo tein tämän ...hieman brutaalimman kakun babyshower-juhliin. Kakusta haluttiin rokahtava ja kammottavan kuvottava :D.


Tuleva rokkariäiti oli tyytyväinen, mutta sarjakuvamainen brutaalius piti kuitenkin vetää osaksi  överisti vitsiksi, että juhlien äidit ja isoäidit eivät kaivaisi ihan heti nitrojaan esille. 


Pitkästä aikaa vapaalla kädellä maalailin kakun pintaan ja onnistuin omaksi yllätyksekseni ihan kiitettävän hyvin :D.


Tämän viikon kakkuprojektini oli tämä possu. Äitini työkaveri tilaili siskonsa synttäreille yllätykseksi.  Hauska oli tehdä ja pitihän fiinillä neidolla olla kunnon kissakajaalit silmissään ja ruusu korvan takana :).Kannikkaan tein tulkinnanvaraisen saparon luvulla 60. Ikähän on vain numero - eikö vain? :D

Tälläisillä kuulumisilla täällä pitkien ylityövuorojen keskellä elellään. Kaunista, mukavaa ja rentoa kesää kaikille täällä ajoittain piipahtaville lukijoilleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti