keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Kesän kuulumiset muistiin osa IBlogihiljaisuuden rikkominen sopinee tähän syyskuun aurinkoiseen päivään. Viimeisiä kauniita ja lämpöisiä päiviä varmastikin jo viedään ja minähän aion viettää ne sisätiloissa. Osaksi ihan siksi, että juuri heräilin pitkäksi venyneiltä päikkäreiltä.

Elikkäs! Viime vuosihan oli kesälomani muodossa täysi katastrofi kun muutot ympäri Turkua ja nyt oli kokonainen kuukausi oikeasti lomaa loman muodossa.


 Ja elokuun harmaan sateisena päivänä pääsin vanhempieni seuraneitinä käväisemään Marttilan Nostalgiamuseossa. Yksityishenkilön järjenvastaisen suuri kokoelma --- kaikkea. Mieletön kokoelma kaikkea mitä vain keksimään pystyy. Suosittelen kesäreissuksi kenelle tahansa.

 


Aivan ihana musea, ja museon omistaja. Olimme perheeni kanssa tuona sateisena päivänä ainoat vieraat, joten saimme kurkistaa myös muualta yleisöltä suljettuja aarrehuoneita ja latoja.


Jokainen elokuun ensimmäinen viikonloppu, siitä asti kun kahdeksan vuotta olen täyttänyt olen ollut yhden viikonlopun torimyyjänä. Ja ainoa paikka missä olen torimuijana pyörähtänyt, on Tammelan Hakkapeliitta tapahtuma.


 Tapahtuma järjestetään Mustialan koululla ja miljöö on minusta mitä mahtavin keskiaikaisen tapahtuman jäjestämiseen.


 Kolme vuotta sitten perin isoäitini myyntikojun. Ja oman isoäitini kanssa olenkin ollut pikkutytöstä lähtien tuolla ja hänellä kun ikää alkaa olemaan jo sen verran, ettei nuo toritapahtumat ole enää se hänen suurin juttunsa. Perein häneltä sitten tuon vanhan kojun ruumiin, joka tänäkin vuonna omien ja siskoni käsitöitä varten pystytettiin.


 Tälläisiä kesäkuvia mahtuu ensimmäiseen kesäpostaukseeni, ja vielä toisen koetan askarrella itselleni muistoksi tältä kesältä :).
 

3 kommenttia:

 1. Ai hitsit noita puteleita hyllyllä ja miniputelit kanssa tossa vikana, onneks sain ekan omani vihdoinki ni ei tartte ny kuolla täs asias ainakaa kateuteen xd Lisää pulloja ainaki tarttis, mulla on muutama kirppari mihin oon iskeny silmäni, että tarjonnasta löytyy aina. Taitaa ens kirppistely olla pelkkiä pulloja xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! Pitääkö tulla kirpparoitumaan sinne suunnille? Täällä Turussa on niin mahdottoman surkea ja olematon toi pullovalikoima. Tai jos jotain hienoa löytää niin hintalaput ottaa sydämestä.

   Poista
  2. Ja viet mun pulloni? Haha xD No ei sun pitää tulla tänne ja mennää yhessä kirppareille oh yeaahh!! Tai voin tuoda sulle pari putelia <3

   Poista