sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Kädentaitomessut, Turku


Turussa pidettävissä kädentaitomessuilla, tai pitäisi kai enemmänkin tarkentaa - antiikkimessuosastolla. Antiikki on yksi asia mikä kiinnostaa itseäni sisustuksellisesti hyvin pitkälle. Tai lähinnä ne sattumat mitkä tulee vastaan. Harvemmin etsimiäni aarteita löydän, mutta nyt tuli vastaan isojen lehtisten seassa aarre. 

Kyseessä ihmisen anatomiaan, lyijykynällä taitein tehty kuvituskuva, joka on säästynyt tulipalolta. Ja joidenkin mutkien kautta löytänyt tiensä antikvariaattiin lintu-, kasvi-, kalakuvien keskeltä. Kuva vuodelta 1842.


Mielestäni kyllä erihieno kuva. varsinkin kun tämän on annettu olla mustuneine reunoineen ihan tälläisenään. 


Kuvaan nappasin mukaan kauan himoitsemani Jalo desing-hälytin. On tämä niin hieno. Ja jotenkin sopii meidän kotoon oikein hyvin. Löytyykö omasta kodistasi mieleinen palohälytin/sammutuslakana? Kovasti koetin messuilta löytää sammutuslakanapussin päällistä, joita näin Tampereen käsityömessuilta. Eipä löytynyt, joteen etsinnät jatkuu jahka jossain taas tulevat vastaan. 

2 kommenttia:

  1. Nuo palohälyttimet ovat kivoja.Meillä ei ole tuollaista,ihan tavalliset vain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin muissa huoneissa ihan tavalliset hälyttimet, ja ne mielestäni häviävät kivan huomaamattomasti huoneeseen. Keittiöstä muodostumassa erilaisempi muuhun asuntoon nähden, niin tämä sopii sinne. Vielä kun spaikalleen saisi :D

      Poista