maanantai 26. tammikuuta 2015

Ristiäiset ja synttärit samassa paketissaSynttärikakkua synttärisankarille ja siitä osansa maalailtiin myös päivän pikkuprinsessalle. Niko ja Venla saivat yhdistetyt sukulaiskemunsa. Angry birds on varmaan kova sana monen juniorin elämässä. Seitsemän vuotta on iso luku isoveikalle, joka piti kovin hyvin huolen pikkusiskostaan koko kemuilun ajan.


Tulipahan selväksi sekin, että uunini toimii! Gluteeniton kakkupohja onnistui ja kypsyikin kokonaan. 


Sokerimassasta askarrellessa sain taas elintarvikeväreillekin käyttöä. Google auki ja tiput, sekä possut näytölle pyörimään. Itselläni ei tästä pelistä ole juuri muuta tietoa kun se mitä kaupoissa on hahmoja nähnyt. Värit onnistuivat äärimmäisen hyvin mielestäni, vaikka muutama wilttoni makasikin värilaatikossa kauan käyttämättömänä.


Koristeidekasa kasvaa. 


Sokerimassahahmot valmiina.


Kakku rakentui juhlien aamulla, sillä kakusta ei toivottu liian kosteaa kakkuilijoiden makuun. Kakun sisälle tein mansikkarahkaa, ja sitruunamarmeladia. Kostutukseen käytin maitoa. Näppärä ja nopea täyte, mikä ei ole ollenkaan tunkkaisen raskas vaan kevyen raikas.
Päälliseksi sokerimassaa, jonka ylijäämäpaloista marmoroin käyttöön kivimateriaalia. 


Avustavia käsiä juhlissa oli lisäkseni muutama lisääkin. Äitihahmon huoleksi jäi vain kinkkukakku, sekä karkki- kuin keksirasioidenkin avaaminen. Mukava nähdä kun perheen lähellä oli monta apukättä ja äiti sai huolehtia Soosi-Sonjasta keittiön sijaan. 


P.S. 
Että kismittää kuvien laatu ja koko - näihin kakkuilukuviin ei puhelimen kamera oikein toimi.

2 kommenttia:

 1. Kyllä sä oot iha äly taitava noiden kakkujen kaa, mä en osaa ees kakkua paistaa xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena :)
   En muistanutkaan tällästä kakkua tehneenikään...hoooooops. Mutta tosiaan, kyllähän näitä tulee suht paljon väsättyä :D

   Poista