torstai 14. toukokuuta 2015

RemonttiHiljaiseloa Neiti Kumman lukaalissa...
Ja siihen on ihan omat syynsä - nimittäin paljon puhuttu putkiremontti pääsi huhtikuussa valloilleen. Koko kaksirappuinen kerrostalo on myllätty, muovitettu, pahvitettu, teipattu - toisin sanoen kaikki remontin oireet on näkyvissä ja hönkii elämää. Loisteputket päällä 24/7 rapussa ja remppakamaa joka paikassa. Cheeeeez.


Remontin alta tosiaan muutettiin kaverin asuntoon (kaveri avokkeineen reppureissaamassa maailmaa niin päästiin talonmiehiksi heidän kotiin kissojen ja kalojen kanssa). Ja hyvä että muutettiin, sillä en uskoisi että järki olisi säilynyt mukana jos tämän sekasorron keskellä pitäisi elää. Tavaramme me jätettiin muovien sisuksiin, ja kotiin jäi myös iso lohikäärmepuuni, joten välillä tulee käytyä vilkaisemassa mitä on tapahtunut milloinkin. Nämä kuvat nappailin toukokuun alussa käydessäni kastelemassa kasvin.


Sähkökaapin ruumis.


Käväisin viemässä Hennes & Mauritz:n myös kotiin - tulin tilanneeksi nettisivuilta viisi lasikupua tassilla. Tarkoitukseni olisi niiden sisälle rakentaa pääkalloista, luista ja muista aarteista asetelmia, jahka syksy koittaa :). Aivan mielettömän ihana vaatekaappini oli makuuhuoneessani purettu :(. Onneksi kumminkin sänky, vitriini, sekä kirjoituspöytäni oli peitetty muovilla jo ennestään - remppamiehet rakensivat vielä suojaseinänkin. Mahtavaa!


 Vaatekaappini tuhottu sisältö. Joku putki sielläkin vissiin kulkee...tai tulee kulkemaan...ehkä.


 Keittiönikään nyt ihan hengissä näyttänyt olevan. 

Keittiöön toivonmukaan tää uudistus tekee ihmeen. Vanhoista altaista ei oikein tuo vesi tahdo kunnolla vetää. Hana ja allas tuskin vaihtuu mihinkään, mutta uudistuksia sentään jollain tapaa tähänkin huoneeseen.Olohuone oli onneksi vain sinetöity muoviverhoilla, joista pääsi taiteilemaan itsensä sisään huoneeseen. Hetken jo luulin että puuni kupsahtaa tuonne jos en pääse sisään. 


Ennen pois muuttamista sain hankittua asuntoon vanhan höyläpenkin. Tuon päälle pitäisi rakennella rempan jälkeen akvaarioviritelmä. Haikeus. Paljon olisi suunnitelmia ja haaveita kodin suhteen jota ei vielä päässyt rakentelemaan ollenkaan kun remppa oli tiedossa. Hnggh. Pst - kamalat verhot ikkunoissa on uhrausverhot. Asunto on niin alhaalla, että jätin verhoja (ja pari lakanaa) verhoihin, että remontin aikana näyttäisi vähän enemmän asutulta. 


Olkkarissa on myös vesivahingon alkutunnelmaa. Asunnon omistajalta on jo alustavasti kyselty, että voinko pintamaalata olohuoneen sitten remontin jälkeen. Suostuva vastaus oli mahtava! Vielä kun joku maalailisi puolestani :D. Haha.


Ei muuten varmaan tarvitse erikseen mainita...että tämä on kylpyhuone...:D.
Kesää kohti mennään varakodissa, jossa kissatkin viihtyvät :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti