tiistai 4. lokakuuta 2016

Rottaset


Syksyisiä tuulia Kummalasta!
Täällä on sisustusvimma ja polte ihan valloillaan kun viimeinkin pääsin puuhastelemaan keräilyesineiden kanssa. Keräilyesinehän voi olla jonkin sortin posliiniastiasarja, kirja, nukke, tai ihan mikä tahansa - mutta tässä osoitteessa keräilyesineeksi lasketaan myös...luurangot. 


 Kaksi täyskasvuista rottaa saapui siististi paketissa, hännät, takajalat ja lonkat irrallaan. Vitriinikaappiin kaksikko jo ehti päästä silppuisina (lähinnä turvallisen säilytyspaikan vuoksi), mutta viimeinkin sain tehtyä kavereille jotain. 

 

Kaverini liimaili puolestani osat paikalleen, sillä itseläni on tätä nykyä ihan järjetön ongelma käsien tärinän kanssa. Vuosia vältelty ongelma käsien kanssa on alkanut löytää jo sen pisteen, että  pitää varmaan valua johonkin lasaretin tapaiseen paikkaan vähän ohimennen mainitsemaan asiasta.


Kenkälaatikossa kuljetetut kaverukset ovat kuitenkin nyt kotona ja uskomattoman hauraita/kevyitä on nämä putsatut ja liimaillut luut. Seuraavat rotat ajattelin hahmotella mallipiirroksin johonkin poikkeavampiin asentoihin lasikupuken sisään. Nämä kaverit saivat jäädä edustamaan ihan normaalia asentoa.Ja sinnehän toverit pääsivätkin, vitriiniin muiden kalloilujen seuraksi.

3 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Itteäni alkuun mietitytti haluanko kupsahtaneita jyrsijöitä keräilyyn, mutta kun kaverilla näin tuommoisen rottaluurangon niin pakkohan se oli itekin lähteä duunaamaan :D. Joko sun rottanen on kasassa? Voin antaa liimavinkkejä millä saat parhaiten osat pysymään paikallaan.

   Poista
  2. Juu no häntähän siltä oli vaan enää irti, loistokunnossa mokama veijari <3 Mut enhä mä uskalla ees ottaa sitä pois tosta muovista, mähä viel rikon sen! xDD

   Poista