perjantai 7. lokakuuta 2016

Työtila

 

 Kivasti paistoi aurinko ja sain viimein inspiraation kuvata vähän tätä huoneistoa kokonaisuudessaan. Oma niin sanottu työhuoneosioni kämpästä näyttää tältä. Mukava alue parvekkeen edessä. Tästä osasta koetin mallailla tuollaisen maailmanmatkaaja henkisen sisustukseltaan, vaikka meikäläinenhän ei kyllä missään juuri ole reissaillut :D.


Matkalaukkupinossa on niin puusta, vanerista ja pahvista tehtyjä matkalaukkuja joihin ikeasta ostin 0-9 numeroilla printatut laput. Nyt laukkujen kanssa mennään numerossa seisemän. Jokaisen lappusen taakse tein dymolla tägit siitä mitä mikäkin matkalaukku sisältää. 


Mielettömän kiva tori.fi löytöni on odottanut seinälle pääsyään jo edellisessäkin kämpässä, mutta remontin vuoksi kartta ei koskaan seinälle saakka päässyt.


 Historiallisen siistillä työpöydälläni ei oikeasti koskaan ole näin tyhjää ja järjestelmällistä. Nyt ihan vartavasten raivasin puupintaa näkyviin. Työtuolin selkänojaa vasten lepää äitini ensimmäinen kudontatyö (jolla on jo siis kymmeniä vuosia ikää). Pöydällä lepäilee vanha putkiradio, sekä kukkapurkkeina muutama keittiötölkki täytettynä luonnon ihmeillä. Lehtiroskis taasen löysi uuden käyttötarkoituksen. Roskiksesta tuli hieno koriste-esine kun sen pikkuhiljaa on saanut kerättyä kukkaralleen peuran ja poron sarvia.


 Vanha karttapallolamppu on makea kirppislöytöni 12eurolla. Toimiikin vielä.Kuvaillessani työtilaa bongasin pienen ihmeen. En ikinä, koskaan aikaisemmin ole saanut orkideoja skarppaamaan elämisen ohelta kaupasta ostetun kukinnan jälkeen...ja katsokaa mitä bongasin! En kyllä yhtään tiedä mikä tämä töttörö on, mutta elossa tuo pieni pirulainen on.


Vähäsen lähikuvaa roskiksestani. Roskiksen olen osatanut H&M:n sisustuspuolelta.


 Työtilani kattolamput :). Minusta passaavat työtilan henkeen oikeenkin hyvin.


 Ja postimies/nainen toi postia! Nämä löytävät pian tiensä olohuoneen pöydän sisään, mutta arvaatteko mitä luita nämä on?

Oikein hyvää ja mukavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti