maanantai 27. marraskuuta 2017

Syksyinen parvekkeen pikapuunaus


Kovinkaan paljoa en vielä tänä vuonna ennättänyt parvekettamme laittamaan, mutta erinomaiseen alkuun mielestäni pääsin. Asunnon suhteen on ollut niin jyrkkää ylä- ja alamäkeä fiilisten suhteen, etten ole oikein uskaltanut lähteä toteuttamaan itseäni. 

Mikäli yhtään on tätä mielenpurkamis-blogia seurannut, niin elämänihän on viimeiset vuodet (itseasiassa blogin aloittamisesta asti) ollut yhtä muuttoa. Mikään ei ole tuntunut olevan pysyvää, vaikka eiväthän vuokrakämpät ikinä...mutta siis sana pitkäaikainenkin kuulostaisi meikäläisen korvaan jo todella hyvältä.

Pikkuhiljaa olen kylläkin saanut nostettua katseen maasta ja kohotellut fiilistä tämän uuden vuokrakodin suhteen. Ja mikä olisikaan parempi tapa ottaa itseään niskasta kiinni kuin alkaa jynssäämään parveketta.Poistimme Mr. T:n kanssa parvekkeella olleen paksun lattiamaton, jonka alta paljastui tämä pieni kurameri. Hieman sai jynssätä betonista irti noita matosta lähteneitä vihreän sävyisiä muovipaloja. Onneksi oli tuntoja purettavana niin pääsi oikein kunnolla jynssäämään.Alkusyksyä eleltiin kun raivosin parvekkeen lattian kanssa, mutta lähtihän tuo puhtaaksi ja olen kyllä ihan tyytyväinen lopputulokseen, vaikka useamman pesukerran lattia tarvitsikin.


Tilda-neiti tahtoi kyllä tuomita moisen riehumisen kun vartiointi paikka oli kostean nihkeä muutaman päivän pesemisen jälkeen. 


Syksyä kun jo eleltiin, olivat tietenkin puutarhakalusteet jo poistumassa - osa jopa jo poistunut kaupoista, mutta bauhausista vielä löytyi puutarhakalustesetti, johon olisi kuulunut sohva, kaksi tuolia ja pöytä. Pikkuveljeni etsiskeli myös kalusteita, joten laitoimme setin osiin. Meille tuli sohva, ja he veivät muut osat mukanaan. Hong Kongista äitimuorini oli ostanut meille kotiin jo tuon kauan toivomani lasipöydän, sekä siihen tuolit. Viimeisiä settejä vietiin sieltäkin.


Mitään perusteellista en aio tänä vuonna parvekkeelle tehdä. Ikean viimeisiä parvekelaattoja ostettiin parvekkeelle ja Mr. T. otti ja rakensi meille kivan lattian ostamistani parvekepaloista. Edellisen kämpän parvekelaatat olivat jo poistuneet valikoimasta kokonaan, niin myin ne pois, ja hankimme nämä toiset, leveämpi lautaiset palat. Kivan näköinen tuli ja eiköhän tästäkin parveke ensivuonna saada aikaan. 
2 kommenttia:

  1. Ihana parveke! Alko himottaa omanki parvekkeen tuunaus taas vaihteeksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä vaan, varsinkin näin keväällä paras aika ;D

      Poista