lauantai 5. syyskuuta 2015

Neljä muuttuu yhdeksi


Viimeinkin alkaa olemaan omaisuus yhdessä osoitteessa...Ainakin mä näin uskottelen itselleni. Tavarani, ja lemmikit ovat olleet ympäri kyliä tässä jo jonkun aikaa. Postini sekä akvaarioni olivat yhdessä osoitteessa. Kasvit, kissat ja osa ns.arvotavarasta toisessa. Putkiremontin keskellä valtaosa. Ja neljännessä paikassa minä ja pari laukullista elämän välttämättömämpiä asioita.

Viidennessä paikassa, eli toisin sanoen postissa - oli jemmassa myös tämä näätä ystäväni, joka ikäisekseen on aivan uskomattoman hyvässä kunnossa. Korvat toverilla toki jo kippuralla kuivahtaneet, mutta eipä tuo haittaa. 


Myös muut täytetyt kirjastoni asukit ovat pikkuhiljaa kotiutuneet uuteen kotiin. Nämä kaikki toverit ovat eri kuolinpesistä hankittuja, vanhoja ja osa ajan rikottamia, mutta jahka nämä tästä muutosta selviävät niin ei tarvitse yhdenkään karvanaaman tai siipiveikon liikahtaa minnekään.


Tässä talossa hissi on aika minimaalinen, joten koetin ennen muuttoa myydä/lahjottaa hankalimmat asiat eteenpäin (kuten sohvani). Ainoa mikä jouduttiin rappusia pitkin puttaamaan asuntoon oli vanha höyläpenkkini. Enkä itse ollut edes todistamassa, mutta voin kuvitella sitä kiroilun, pärräilyn ja hien määrää kun kaksi ukkoa koettaa useamman kymmenen kilon painoista pöytälevyä rapuissa raahata :>. Täällä se kumminkin on! Ja tämä pääsee taas akvaariopöydäkseni. Muutama pehmustarra tosin taitaa noihin jalkoihin upota.


Hoh! Asunto, joka tuntui niin kauhean suurelta...alkaa tämän mun kamamäärän alla kutistua uhkaavasti...ooooops!


Ruokapöytää vielä odotellaan, mutta noustiin sitä lattian rajasta sentään vähän ylemmäs!

Kivaa viikonloppua kaikille! Mie koetan jatkaa tavaroitteni läpikäyntiä. Hah!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti