tiistai 17. toukokuuta 2016

Makuuhuoneen valaisin


Olenkohan mä aikuistumassa, sillä olen ensimmäistä kertaa elämässäni löytänyt lemppari lampuksi nimeämisen arvoisen valaisimen. En yleensä ole nähnyt niinkään merkitystä valoille, lampuille tai juuri muullekaan valolliselle lähteelle, mutta tämä on kyllä kaunis. 


Valaisimen osti alunperin kirpparilta muutaman euron hintaan äitini, mutta perheemme omakotitalossa on niin matalat katot, ettei tämä valaisin sinne sovi sitten ollenkaan. Joten, ihan vahingossa kun pistin merkille uuden kotimme korkeuden niin tulin kysyneeksi saanko tämän. Luulen, että äitimuori oli vain tyytyväinen päästessään tästä vitosen lampusta eroon, mutta itse tykkään kovasti. 


Kupu on täyttä lasia ja näin ollen aika raskas kannateltava, mutta kahta lampun kannattelijaa, lampun kiinnittäjää ja kolmea palanutta sulaketta myöhemmin lamppu on fiksattu kuntoonsa ja vieläpä katossa! 

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Anu!
   Pakko kyllä myöntää että toista samanlaista, tai edes samaan tyyliin viittaavaa lasikupolia ei ole vastaan missään vielä toista tullut.

   Poista
 2. Hei, olisin laittanut sinulle mailia, muttan löytänyt osoitettasi. Työskentelen viestintätoimistossa ja olemme perjantaina julkaisemassa asiakkaani puolesta listaa suosittelemistamme sisustusblogeista. Mukana on neljä eri tyyppistä blogia, ja ilokseni voin kertoa että sinun blogisi on yksi niistä :)

  Sinänsä tämä ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä, mutta jos haluat jotenkin kommentoida blogiasi koskevaa tekstiä, niin laitapa minulle mailia osoitteeseen maisa(at)netprofile.fi, niin saat lukaista sen etukäteen!

  VastaaPoista