lauantai 14. toukokuuta 2016

Kevät karitsat


Elossa ollaan!

Jonkin sortin kevätmasennus on taas riehunut kaiken muun lisäksi minun pikkuisessa maailmassani, mutta uskoisin, että jotenkin täältä ollaan kohoamassa. 

Ristiriitaisesti kevät on mielestäni syksyn lisäksi yksi kivoimmista ja dramaattisimmista muutosvuodenajoista. Mutta samalla tämä kevät on itselleni joka vuosi kohtalokas. Masentaa, kaikki kurjaa, omakuva inhottaa, kaikki perseestä ja sitä rataa. Kevät siis on täällä. 

Tämä tila ja olomuoto on siis ollut olemassa aina, ja varmasti tulee aina olemaankin.


Vappua, saati muita juhlia viettämättä minä ja syntymäpäiväksi itselleni hankkima kamera lähdettiin maaseudulla käymään. Äitimuorini oli tehnyt simaa! En varmaan kymmeneen (reiluun) ole simaa juonut, ja on se vaan niin että äitini tekemä sima on sitä parhainta maailmassa. Oli sen makuista kun lapsenakin muistan juoneeni ^^.

Kameraa koetin ulkoiluttaa kevätauringossa vähäsen ja tuloksena on aurinkoa ottava Ottomaani (tovereille Otto), reilu 7kk ikäinen keskiaasiankoira. Ja tottakai isäukkoni tilalla on kevät ollut kiireimmillään ja tälläisiä suloisuuksia kirmaa nurkissa lähemmäs 150 kappaletta :D.


Ja mitä isommaksi velikullat venyvät, alkavat nämä texel rotuiset kersat kiivetä kaikkialle minne ikinä pääsevätkään. Tässähän sitä painellaan iloisin mielin emolampaiden ruokintapöydällä.


Osa syy hiljaiseloon oli myös se että sapetti ihan uskomattoman paljon kun en löytänyt uudelle koneelleni tuota canonin asennuslevyä. Joskus kun canonin kameran siis omistin sain mielestäni siinä mukana tosi kivan kuvien käsittelyohjelman. Ja nyt sitten tietenkin vaivai alusta saakka fiilis etten saa kuvia muokattua kivoiksi jne. Ihme tekosyitä itseltä itselleni :D.


Joten tulinpa tulokseen että en sitten muokkaile! 
Paitsi minimaalisesti terävöitän picasan ohjelmalla. Katsotaan miltä kuvat sitten julkaisun jälkeen näyttääkään. 


Jokatapauksessa, söpöjä otuksia kaikesta huolimatta nämä isäni tilan uudet tulokkaat. Ja näillä kuvilla voikin sitten kevättä kuhkata etiepäin kaikessa rauhassa. 

Lämpöistä ja kivaa kevättä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti