lauantai 21. toukokuuta 2016

PiiankammariVihdoinkin on fiilis kohdillaan ja asuntoa on pikkuhiljaa alettu raivaamaan. Tai minä olen alkanut raivaamaan - sanotaan näin :D. Seuralaiseni, nämä karvaiset kuin Neiti M:kin ovat kiltisti olleet pois tieltä kun siivoushengetär itsessäni on pikkuhiljaa (viimein) nostamassa päätään. Ajattelin itsekseni, että paras paikka aloittamiseen olisi oma huoneeni. Piiankammari - nimityksen huone sai kun olen tälläinen vedenpestävä vanhapiika :D


Kammarissa on aivan ihana piianpunkka. Vanha, iän riuduttama rautasänky, joka yhtä ruuvin puuttumista vaille on täysin ehjä. Renkaatkit rullaavat kankeasti, mutta rullaavatpa kuitenkin.Sängyn rungossa on paljon muhkuraa ja värit kuluneet, mutta minusta tämän oloisen sängyn kuuluukin olla iän mukaisessa kunnossa. Entisöidäkin kai jossain vaiheessa elämää voisi? Mutta toistaiseksi näillä mennään ja sänky on erittäin hyvä ^^.

Vielä pitäisi opetella virkkaamaan niin, että saisin renkaiden ja jalkojen alle mustat pitsipehmusteet pahvien päälle. 


Pikkuriikkisen vaatekaappini oveen löysin kirpparilta tälläisen kyltin.


Makuuhuoneessa tosiaan sijaitsee myös tämä lasikuvullinen, harmaita hiuksia tuottanut kattolamppu.


Suurin syy siivousurakan aloittamiseen kammaristani oli osaksi tuo Eskon ja Irman allas. Huoneeseen paistaa aurinko aina aamuisin, eikä minulla ollut huoneessani vielä verhoja niin pitihän se tämän lauantaiaamun ratoksi sitten korjata. 


Ikkunoita puunatessa bongasin myös siivoustani tarkkaan seurailevan vieraan.

Ette uskokaan kuinka hämmästyin miten tarkkoja kuvia sain nappailtua synttärilahjakamerallani! Wow! Toivottavasti jatkossakin sain napattua näin kivoja kuvia. 


 Iltapäivästä sain verhonkin silitettyä ja ison ärräpääliudan jälkeen viritettyä myös ikkunaan saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti